27 Mart 2008 Perşembe

Başkan Mektubu

Sevgili Dostlarım,

Bugün kulüp tarihimiz de bir ilk, Maslak Rotary Kulübümüzle ortak toplantı gerçekleştiriyoruz. Ev sahipliğini yaptığımız ve Sevgili Mehmet Başkanımla ortak toplantı açmanın mutluluğunu yaşamaktayım.

Hepimizin unutmaması gerekiyor ki, Rotary’nin en değerli ve en önemli projelerinden biri Rotaract’lar yani bizleriz. Uluslararası Rotary’nin bundan 40 yıl önce ilk adımlarını attığı bu anlamlı proje, bugün 156 ülkede, 7500 e yakın kulüp ve 150.000’e yakın Rotaract ile hayata devam ediyor.

Rotary’mizin yüz yıldır süregelen, organizasyon yapısı, yönetimi, gerçekleştirdiği faaliyetler ve hepsinden önemlisi olan gelenek görenekleri biz Rotaract’ların 40 yıl gibi kısa bir sürede dünyanın en kurumsallaşmış ve organize sivil toplum örgütlerinden biri olmasını sağlamıştır.

Maslak Rotaract Kulübü olarak dönem başından beri bizlere destek olan değerli Rotary Kulübümüzle birlikte bu akşam iki adet uluslararası ödüle başvuracağız.

Bu ödüller World Rotaract Week Celebration Recognition ve Rotaract Presidantial Citation’dır. Her iki ödül başvurusunun da olumlu sonuçlanacağına tüm kalbimle inanıyor, önümüzdeki yıllarda bu sayıyı daha da arttıracağımıza emin olduğumu belirtmek istiyorum.

Bu akşam ki konuk konuşmacımız Karaköy Rotary Kulübü üyesi değerli büyüğümüz gazeteci-yazar Sn. Aydın Boysan, kendisine davetimizi kabul ettiği ve eşsiz sohbetini bizlerle paylaştığı için teşekkür ederiz.

Son olarak Sevgili Mehmet Başkanım, bu toplantının gerçekleşmesi ve başkanlığı aldığım günden beri Rotaract Kulübünüze hiç bitmeyen desteğiniz için canı gönülden teşekkür ederim


Rotaract Dostlarım, birbirinden değerli projeleri gerçekleştiriyor, birbirinden farklı etkinlikler ile 2420. Bölge’de önder bir kulüp olma yolunda hızla ilerliyoruz. Sizlerin desteği ve emeği ile Sevgili Seren Gültekin’ in koordinasyonu birleşti “Eskileri Getir Sahibini Bulsun”,projemiz sonlandı.
Şimdi sırada 12–13 Nisan Bilgi Üniversitesi’nde gerçekleşecek olan Gepgenç Festival ve Sevgili Tunçsel’in Eğitmenliğini üstlendiği “RotaVizör” Fotoğrafçılık Eğitimleri başlıyor.

Hepinize çalışmalarınız da başarılar dilerim.

Rotaract Sevgi ve Saygılarımla,
Serhat Toptancı
Maslak Rotaract Kulübü
07-08 Dönem Başkanı
www.maslakrtc.org
Bir Renk de Siz Katın…

0 Comments: