12 Eylül 2010 Pazar

2010-2011 Döneminin İlk Toplantısı



2010-2011 döneminin ilk toplatısını Seren Başkan'ımız liderliğinde 12 Ağustos Perşembe akşamı açtık. Hedeflerimizden ve geleneksel olarak yapılacak projelerimizden bahsettiğimiz buluşmamızı yeni resmi mekanımız MidTown Hotel'de gerçekleştirdik. Bu ilk toplantımızda Kyrenia Liman Rotaract Kulübü Dönem Başkanı sevgili Burak Tayanç da bizleri yalnız bırakmadı.

Başkanımız Seren Gültekin'e hizmet döneminde başarılar dileriz. Tüm güzel anıları yine hep birlikte yaşayacağız.


Sevgili Dostlarım,

Öncelikle Ağustos ayının bu sıcak gününde toplantıya katıldığınız ve beni ilk toplantımda yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum.

Bildiğiniz gibi 1 Temmuz’da gerçekleştirdiğimiz devir teslim töreni sonrasında kendimize kısa bir tatil verdik. Şimdi ise sıra geldi bol projeli, enerji dolu, eğlenerek güzel dostluklar kazanacağımız bir döneme başlamaya…

Ulu Önder Atatürk’ün izinden yürüyen bizler “Toplumları Geliştirelim, Kıtaları Birleştirelim” dönem temasıyla yeni hedeflere doğru “Örnek Olalım” sloganıyla yola çıktık.

Geçmiş dönemlerde yakaladığımız başarıların artarak devam edeceği, yükselttiğimiz çıtanın daha da yukarılara çıkacağı bir dönem diliyorum.

Başarılarımızı ve mutluluklarımızı her birlikte paylaşacağız.

En içten Rotaract Sevgi ve Saygılarımla,

Rtc. Seren GÜLTEKİN
Maslak Rotaract Kulübü
10–11 Dönem Başkanı
“Toplumları geliştirelim, kıtaları birleştirelim.”

0 Comments: