12 Eylül 2010 Pazar

Konuk Konuşmacılı Toplantımız






Dönemimizin ikinci toplantısını Gayrettepe Rotaract Kulübü ile ortak, konuk konuşmacılı bir organizasyon ile gerçekleştirdik. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği yönetim kurulu üyelerinden Lale Platin'in konuk olduğu toplantımız çok keyifli geçti. Lale Hanım tüm samimiyeti ve iyimser görüşleri ile içimize ümit tohumları ekti. Gerçekleştirmeyi planladığımız ulusal projelerimizde bizlere her aşamada ÇYDD olarak destek verebileceklerinin altını çizen Lale Platin'e sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Dönem Bölge Rotaract Temsilcimiz Ceren Ayözger ve 5.Grup Kulüpleri BRT yardımcısı Duygu Türkyılmaz toplantımızda bizleri yalnız bırakmadı.

Seren Başkan'ımızın toplantıya ilişkin Başkan Mektubu aşağıdadır.

Değerli Rotaract Ailem,


Ülkemizin yaşadığı bu zorlu ve sancılı dönemde toplantımıza konuk konuşmacı olarak katılmayı kabul edip bizlere Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği adına yapacağı anlamlı konuşması için ÇYDD Yönetim Kurulu üyesi Sayın Lale PLATİN’e, toplantımızda bizleri yalnız bırakmayarak aramızda bulunan Değerli Bölge Rotaract Temsilcimiz Rtc. Ceren AYÖZGER’e ve her ihtiyacımız olduğunda yanımızda olan Sevgili BRT Yardımcımız Rtc. Duygu TÜRKYILMAZ’a yürekten teşekkür ediyorum.

Bugün Gayrettepe Rotaract Kulübü ile beraber ev sahipliğini üstlendiğimiz 5. Grup Kulüpleri Ortak toplantısı için bütün hazırlıkları beraber yaptığımız Berna Başkanım’a ve katılım gösteren başta grup kulüpleri başkanlarım olmak üzere bütün Rotaract dostlarımıza da teşekkür ediyorum. 

30 Ağustos Zafer Bayramı’nı gururla kutluyor, Ulu Önderimiz Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyoruz.


   Sevgili Kulüp Arkadaşlarım,

Projelerimiz iyice şekillenmeye başladı. Toplantıda konuştuğumuz “Kalemtıraş Projesi” için sponsorluk dosyasını oluşturduk, şimdi sıra firmalarla görüşmeye ve eğitim-öğretim yılı başlamadan ihtiyacı olan öğrencilere kırtasiye malzemelerini göndermeye…

Kapak toplama projemizde topladığımız kapaklar 100 kiloyu aştı. Eylül ayı sonuna kadar 250 kilogram toplayıp, engelli bir vatandaşımıza tekerlekli sandalye ulaştırabileceğimize inanıyorum.

Lösemili çocuklar ziyaretimiz için Sevgili Aslı görüşmelere başladı, bizlere en yakın zamanda güzel haberlerle dönecek.

Başarılarımızı ve mutluluklarımızı her birlikte paylaşacağız.

En içten Rotaract Sevgi ve Saygılarımla,

Rtc. Seren GÜLTEKİN

Maslak Rotaract Kulübü

2010–11 Dönem Başkanı

“Örnek Olalım”

0 Comments: