2 Kasım 2011 Çarşamba

3. Başkan Mektubu

Sevgili Dostlarım,

Bugün dönemimizin 3. Olağan toplantısını gerçekleştiriyor olacağız. Bu toplantıyı asıl keyifli yapacak olan ise 2. Grup Kulüplerimizle ortaklaşa gerçekleştiriyor oluşumuzdur. Rotaract ailesinin büyüklüğünü görmek, yeni dostlar edinmek, ortak projelere yelken açmak için tam zamanıdır. Bu şekilde gerçekleştirilen ortak toplantıların kulüplerimizin özellikle yeni misafirleri için ilham kaynağı oluşturduğunu düşünüyorum. Bu düşünce ile dönemimiz boyunca benzer buluşmalarımızı arttıracağız.

Elbette bugünkü toplantımızın ev sahipleri Fatih Rotaract Kulübümüze ve başkanı Çise Gencel’e teşekkür etmeden geçemem. Bu akşam toplantı salonlarında bizleri ve konuk konuşmacımız Oyuncu Çiğdem Batur’u ağırlıyor olacaklar. Bu davetleri için kulübüm adına teşekkür ediyorum.

Bölgenin geleneksel olarak organize ettiği şehit ailelerine ramazan paketi yardımlarına kulüpçe destek verdik. Bu anlamlı projeye destek veren herkese teşekkürlerimi sunarım. Ama organizasyonun belki de en anlamlı aşamasında yer almaya gönüllü olan kulübümüzün yeni dostları Serra ve Ayşegül’e dağıtım aşamasındaki katkılarından ötürü ayrıca teşekkür

etmek isterim. Zorlu ama son derece önemli bu desteği heyecanla kabul ettiler ve gün boyu projeye sahip çıkan Maslak Rotaract ailesi fertleri oldular. Aramıza hoş geldiniz.

Geçtiğimiz toplantımızda da konuştuğumuz üzere önümüzde bizleri yorucu ama keyifli projeler beklemekte. Bağ bozumunun yaklaştığı şu günlerde bir şarap tadım organizasyonu gerçekleştireceğiz. Bu konu ile ilgili desteği bizlere projeler sorumlumuz Yiğit Küçükkınay sağlayacak. Detayları yakında kendisinden alıyor olacağız.

Okulların açılmaya başladığı şu günlerde geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz kırtasiye yardımlarımız da ihtiyaç sahiplerini bulmalı. Sosyal sorumluluk içeren bu değerli proje için de bir hazırlık içerisinde olacağız önümüzdeki günlerde.

Rotaract FM, Kıyafet yardımı, Rotaract Bestesi, 81 ilden mektuplar eşzamanlı meşguliyetlerimiz arasındadır. Rotaract FM düşümüz ile ilgili gerekli çalışmaları projeler sorumlumuz Serdar Toptancı yürütecektir. Keyifli toplantılar dilerim.

En içten Rotaract Sevgi ve Saygılarımla,

Rtc. Tunçsel ÜLKÜ
Maslak Rotaract Kulübü
2011–12 Dönem Başkanı
“Fark Yaratalım”

0 Comments: