2 Kasım 2011 Çarşamba

4. Başkan Mektubu

Sevgili Dostlarım,

Henüz 4. Toplantımızı gerçekleştiriyor olmamıza rağmen ne denli ciddi çalışmaları şimdiden ardımızda bıraktığımızı düşündükçe mutluluk duyuyorum.

Yeni dönemimiz bu genç zamanlarında şimdiden 2 konuk konuşmacı toplantı gerçekleştirdik ve 7 farklı Rotaract kulübünden arkadaşlarımız ile tanışma, onlarla kaynaşma fırsatı elde ettik. Benzeri kalabalık toplantılarımızın sayısı artacaktır ancak bugün gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz nice projemiz için planlama yapma zamanıdır.

En yakın projemiz geleneksel kırtasiye yardımı projemizdir. Geçtiğimiz sene de harikulade deneyimlerle gerçekleşen projemiz için bu sene geliştirmeler düşünmeliydik. Daha çok ihtiyaç sahibi genç arkadaşımıza ulaşmak bunun ilk aşamasıydı. Bu faaliyetlerimize kaynak yaratmak amacıyla geçtiğimiz cumartesi akşamı ocakbaşı organizasyonumuzda satışlar gerçekleştirdik ve gururla söyleyebilirim ki uzunca süredir tek seferde kulübümüzün kasasına giren en yüksek bedellere ulaştık. İnisiyatif kullanma becerileri ile bu geliri elde etmemizde en büyük rolü üstlenen Onur ve Aslı arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunarım.

Bir mutlu haberi daha sizlere açıklamak isterim. Bir bölge organizasyonunu eline aldığında Maslak kulübünün neler yapabildiği, o organizasyonu nerelere taşıyabildiğini bilirsiniz. Şimdi Rotaract’ın en gözde organizasyonlarından biri olan “Rotaract Balosu” için Beyoğlu Kulübü ile ortak başvuruda bulunduğumuzu heyecan ile bildiririm.

Bu akşam sizlere başka mutlu haberlerim de var. Uzunca süredir bir bağ bozumu organizasyonu yapmak ile ilgili düşlerimiz vardı. Birkaç senedir düşünülse de diğer yoğunluklarımız sebepli bu özlenen, eğlenceli ve bilgilendirici faaliyeti hiç hayata geçirememiştik. Şimdi projeler sorumlumuz Yiğit Küçükkınay sayesinde bu organizasyonumuzu da en güzel şekilde gerçekleştirmek için ilk adımlarımızı attık. Detaylarını toplantımızda konuşuyor olacağız.

Ve gelelim bu akşamın sürprizine… Geçtiğimiz sene kulübümüzün deneyimli ismi Yiğit, 2 ay süren bir maceraya atılmıştı. Yaptığı yolculukları ve gezi deneyimlerini fotoğraflı bir sunumla bu akşam bizlerle paylaşıyor olacak. Kendisine bizlere katacakları için şimdiden teşekkür etmek isterim.

Rotaract FM, Kıyafet yardımı, Rotaract Bestesi, 81 ilden mektuplar eşzamanlı meşguliyetlerimiz arasındadır. Rotaract FM düşümüz ile ilgili gerekli çalışmaları projeler sorumlumuz Serdar Toptancı yürütecektir.

Keyifli toplantılar dilerim.

En içten Rotaract Sevgi ve Saygılarımla,

Rtc. Tunçsel ÜLKÜ
Maslak Rotaract Kulübü
2011–12 Dönem Başkanı
“Fark Yaratalım”

0 Comments: